Huurders

Huurders:

In de Ontmoeting worden verschillende (bedrijfs) ruimtes verhuurd, maak kennis met onze huurders...

Linneman Bouw & Advies

Linneman Bouw en Advies verzorgt een optimale bouwbegeleiding voor, tijdens en na uw bouwactiviteiten. U heeft tijdens het gehele traject iemand naast u staan, die de communicatie tussen alle betrokken partijen op zich neemt, deze partijen aanstuurt en controleert. Door een onafhankelijke positie, wordt er altijd gekozen voor aannemers die bij úw project passen. Eén coördinator voor de hele bouw zorgt ervoor dat u zelf niet meer aan alles hoeft te denken en u zich kunt richten op uw kerntaken.

Bezoek website

Lenferink Paus accountants en adviseurs

Lenferink Paus accountants en adviseurs is het accountants- en advieskantoor voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en de non-profit sector. Wij zijn er voor de gevestigde ondernemers, maar ook starters zijn bij ons van harte welkom. Het is onze ambitie om u praktische oplossingen te bieden die u uiteindelijk zakelijk of privé betere resultaten opleveren.

Bezoek website

Maartje Thuiszorg

Maartje biedt u alles op het gebied van thuiszorg. Zoals: hulp bij wondverzorging, medicijn-inname, het toedienen van injecties, het aantrekken van steunkousen en hulp bij het wassen, aankleden en zorg bij dementie.

Bezoek website